Dags att passa på nu!

Det har väl aldrig någonsin varit ett bättre läge än nu till att ordna med renoveringar och tillbyggnader till huset. Det har mycket att göra med det som jag berättade om i förra inlägget, nämligen det här med att ROT-avdraget kommer att bli mindre, vilket gör att det kommer att kosta mer att bygga till, renovera eller vad som helst egentligen. Jag har turen att ha tillräckligt med pengar för att hinna nyttja ROT-avdraget nu när det är som högst, så för tillfället pågår ett febrilt arbete med något som jag alltid har önskat mig; ett uterum.

Jag började titta på det här redan i våras, och det var egentligen aldrig någon som riktigt fastnade hos mig. Men så en dag så hittade jag Uterumsmästarna, och som deras namn säger så är det verkligen så att de vet vad de gör. Ni kan hitta deras hemsida här, och av döma av vad de har gjort tidigare så var det egentligen aldrig några tveksamheter kring vilka som skulle få äran att bygga mitt uterum. Uterumsmästarna kontaktades direkt.

Så nu håller de på här för fulla muggar och arbetet verkar verkligen gå framåt. De ligger före sin tidsplan, och det är glädjande att se. Det betyder att jag kommer att verkligen kunna njuta nu hela sensommaren och hösten av det under bara som är den svenska naturen. För ska vi vara riktigt ärliga så har den här sommaren lite att bevisa fortfarande. Jag tror att det kommer att vända och att då ha ett uterum till hands kommer definitivt göra den upplevelsen bättre! Att jag dessutom lyckas få det gjort nu när det är som allra billigast med tillbyggnader gör att jag går runt med ett leende på läpparna, samtidigt som jag tycker synd om dem som har många renoveringar och tillbyggnader framför sig.

Leave a comment

Your comment