Hejdå gråa vardagen!

Hej hej lyxlivet! Här ska det skämmas bort, både kropp och själ. Jag pratar om att komma bort en weekend. Jag och mina kompisar drar till Green Hotel i Tällberg över helgen om en vecka. Det är vi om några värda. Det blir hotellfrukost – nästan det viktigaste med att bo på hotell. Undrar varför det är så? Det är inget särskilt egentligen med att gå ut och äta, framför inte allt på lunchen, det är ju nästan lite tråkigt till och med. Att äta ute på kvällen är ju snäppet finare men samtidigt inte så överdrivet speciellt, beroende på vårt man går i och för sig. Men hotellfrukost är verkligen något jag ser fram emot oerhört mycket. Mer än sängarna och eventuell spabehandling.

Vad är mest vilsamt?
Vi funderade ett tag på att göra det extra storslaget med en massa olika aktiviteter inbokade och på greenhotel.se hittade vi massor. Men vi landade till sist i att det vore skönt att bara landa, umgås och inte ha så där förbaskat mycket att göra hela tiden. Vi åker ju bort för att slappna av, inte aktivera oss. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå att boka in på ett eller annat – jag tycker inte det är så vilsamt att ligga stilla alltför länge!

Ju mer vi är tillsammans…
Men det viktigaste är att vi får komma iväg ihop och bara släppa vardagens bestyr, ställa dem i hotellets lobby och inte plocka upp dem förrän vi packar ur bilen igen där hemma.
Och då spelar det inte så stor roll vad vi gör. Det är som i filmen Tillsammans av Lukas Moodysson med repliken ”Hellre gröt tillsammans än oxfilé ensam”. Som tur är kommer vi inte behöva göra det valet på Hotel Green – maten verkar verkligen stå i fokus på hotellet. Det bästa av två världar alltså!

Leave a comment

Your comment