Presentångest, hjälp!

I slutet på Maj så åker jag till Västerås och firar en kompis som fyller 30 år. Var sjukt länge sedan vi sågs nu, tror hon flyttade dit något år efter studenten och sen har vi såklart setts ett par gånger men det blir ju allt svårare med tiden. Man har ju sin vardag, sitt jobb och många skaffar familj. Inte så lätt att få planeringen att hålla ihop alla gånger, fastän man vill.

Svårt med presentval till en 30-åring
Nu till det viktigaste! Vad köper man till någon som fyller 30? När vår andra kompis fyllde i Januari så köpte vi ett presentkort på SPA till henne, så det vill man ju inte göra nu liksom. Hon gillar ju lyx och tycker om att ta hand om sig själv och se bra ut och sådär, så jag vill ändå ge nått i den stilen. Spanade på om man skulle köpa någon form av ”Må-bra-kit” liksom. Typ med smink, parfym, peeling, hårinpackning och sådär. Måste dock vara ekologiskt smink och så, för hon är supernogrann med att hennes grejer ska vara ekologiska, närproducerade och så.

Ekologiskt smink – funkar det?
Jag kollade på finamig.se för att se om det fanns något bra kit där, och hittade lite olika grejer av Maria Åkerberg. Så vitt jag vet så är det ekologiskt smink, ellerhur?

Tror det får bli en blandning faktiskt. Kanske köper lite bra borstar, några schyssta ögonskuggor och ett läppglans. Just mascara tycker jag är svårt att välja till någon annan. Alla har ju sina favoriter liksom. Så kanske de andra tjejerna kan fixa mer fint till kropp och hår. Då får man ju ett paket som täcker allt.

Det var väl det där med vård av själen bara. Tips anyone? 🙂

Leave a comment

Your comment